2017-12-06 07:03:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Bátorsága ma elnyeri jutalmát

Napi horoszkóp december 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19
A bátorsága elnyeri jutalmát, mert olyan dolgoknak is neki tud vágni, amitől mások tartózkodnak. Sok mindennek kell történnie, mert szüksége van a kihívásra.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Hiányzik önből az igazi lendület és motiváció. Ez egy olyan nap lesz, amelyen tulajdonképpen akkor fog igazán örülni, amikor véget ér. Azért az sem tanácsos, hogy teljesen tétlen maradjon.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygók fellendítik vállalkozását. Most ezt érezheti, és kollégáival kölcsönösen motiválhatják egymást. Most sok mindent tudnak egészen gyorsan elvégezni. Este is aktívak lesznek, és sok munkát be tudnak még fejezni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében jár. Fokozott figyelmet kell fordítania az egészségi állapotára, az erőnlétére. Ha ön sportol valamit, a komoly erőfeszítések biztosan meghozzák az eredményt. Ha beteg, most sokat tehet azért, hogy meggyógyuljon.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A viták sajnos most nagyobb érzelmi töltetet kapnak. Ezt nem kell személyesnek vennie, mert az összetűzéseket hamar elfelejthetik. Figyeljen oda, mert a magas tempó mellett könnyebben követ el hibákat is. Este kedvesével adódhatnak véleményeltérések.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha konfliktusai vannak a környezetével, jól teszi, ha kissé magába is néz. Nem lehet mindig másra kenni a hibákat… A délután váratlan elismerést jelez, talán anyagi hasznot is hoz a dolog.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagy lelkesedéssel fog neki a munkának, és nagyon könnyen tud közeledni másokhoz. Temperamentumos, és spontán tud lenni, olyan könnyen hoz ma döntéseket, mint még soha. Ilyennek már régen nem láthatták önt!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jobban kellene ügyelnie az időbeosztására! Ön nem szereti a rutinmunkát, különösen, ha mások mondják meg, hogy mit kellene tennie. Ám, ha maga vállalta, akkor nem szólhat egy szót sem. Ma hajtós napja lehet, ha be akarja fejezni a feladatait.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jól halad a mára tervezett feladataival, minden olajozottan megy. Ma senki sem tud semmit megtagadni öntől. Mindent kézben tud tartani, és nagyszerű javaslatokkal szerezhet jó pontokat. Az este csodaszép lesz.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha valamilyen hivatalos elintézni valója van, akkor jól teszi, ha rögtön azzal kezdi a napját. A nap további részében ugyanis zavarba ejtő jelenetekre, időhúzásra számíthat. De, ha a legfontosabbon már túl van, akkor ez nem fogja úgy aggasztani.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy nagy feladattal birkózhat meg a mai napon. Esetleg sikerülhet pontot tennie egy régóta elhúzódó kényes ügy végére. Az elégedettségét, örömét ossza meg másokkal is. Hívja meg barátait, és azokat, akik a segítségére voltak!

 

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok energiát adnak önnek a bolygók. Talán először még hozzá is kell szoknia ehhez, annyira heves is lehet. Még azokból a munkákból is fel tud dolgozni néhányat, amivel az utóbbi időben elmaradt. Este kedve lesz még programot is szervezni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: